Uw dak renoveren of een nieuw dak?

Er zijn verschillende redenen waarom er een nieuw dak geplaatst moet worden of dat er dakrenovatie plaats moet vinden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw dak asbest bevat, of dat het dak schade heeft opgelopen. Gelukkig zijn er volop alternatieven voor asbesthoudende golfplaten waarmee uw stal of loods hetzelfde uiterlijk behoudt.

Middendorp Montage is dé specialist in het vervangen en renoveren van uw staldak. Of u nu dakrenovatie wilt laten uitvoeren of een nieuw dak wilt laten plaatsen. Wilt u uw dak renoveren of een nieuw dak? Het is altijd belangrijk om u goed te laten adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken graag met u mee en voorzien uw stal in enkele dagen van een nieuw dak! Wat er ook moet gebeuren, van dakrenovatie tot een nieuw dak. Wij zijn de beste partij voor u!

Dakrenovatie

Bij dakrenovatie bestaan er volop alternatieven voor bijvoorbeeld asbesthoudende golfplaten, waarmee uw stal hetzelfde uiterlijk houdt en weer helemaal zal voldoen aan de huidige eisen. Naast golfplaten bestaan er ook andere soorten beplating die veel worden toegepast bij een dakrenovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geïsoleerde sandwichpanelen of enkelstalen dakbeplaten.

Nieuw dak

Ook bij nieuwbouw zijn wij uw specialist. Een belangrijk voordeel van een nieuw dak is dat elk nieuw dak de kans geeft uw stal nog efficiënter te laten functioneren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stalventilatie en lichtinval. Ook vochtproblemen en energieverlies kunnen met een nieuw dak worden opgelost.

Het zou vanaf eind 2024 verboden zijn om nog een stal of loods te hebben met asbest op het dak. Dit verbod is echter uitgesteld. Het is nog onzeker wanneer en in welke vorm het verbod ingaat. De meeste partijen binnen de overheid zijn wel vóór het verbod, maar de uitvoer moet wel realistisch zijn. Desondanks is het slim ook nu in een nieuw dak investeren. Uit praktische en maatschappelijke overwegingen, maar ook omdat het bijvoorbeeld moeilijk is een stal of loods met asbest goed te verzekeren tegen o.a. brandschade. Daarnaast worden veel daken vervangen om vervolgens zonnepanelen te kunnen plaatsen. Ook hierbij denken wij graag met u mee naar de beste oplossing.

Benieuwd naar de kosten van een nieuw dak?

Bekijk onze projecten!