FALK dakplaten: een traditionele uitstraling

FALK dakplaten

FALK dakplaten zijn geprofileerde sandwichplaten voorzien van een schuimlaag van PUR- of PIR. Afhankelijk van het type plaat, is de onderkant van de sandwichpanelen van staal of aluminium folie. FALK dakplaten voor zijn leverbaar in diverse dikte maten vanaf 30 mm tot 150 mm. Voor de profilering van de plaat kunt u kiezen uit trapezium of golf, bepaal de kleur van uw dakplaten en geniet van een duurzaam gebouw!

FALK 1000 TR

Het FALK dak 1000 TR paneel is een robuust dakpaneel met een hoogwaardige isolatiekern en een stalen onderplaat. Met de speciaal voor de agrarische sector onwikkelde Agricoat is de binnenzijde duurzaam bestand tegen ammoniakdampen. Door de 5 trapeziumvormige brede kronen is het paneel geschikt voor grote overspanningen en heeft het een zeer goede isolatiewaarde.Het paneel is in lange lengtes leverbaar. In de zijoverlap wordt het paneel standaard voorzien van een dubbele afdichting: aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Warmte verliezen en condens problemen zijn hierdoor verleden tijd.

Meer informatie over FALK productproducten?

FALK 1000 TR Eko

Het FALK dak 1000 TR Eko paneel is een lichtgewicht dakpaneel met een hoogwaardige PIR isolatiekern. Aan de binnenzijde is het paneel voorzien van een ammoniak bestendige witte aluminiumfolie. Hierdoor is het paneel uitermate geschikt voor toepassing in stallenbouw bijvoorbeeld als vervanger of versteviging van oude dupanel-platen. Standaard wordt het FALK dak 1000 TR Eko paneel voorzien van een dubbele afdichting. Dit product kan geleverd worden met een PIR isolatiekern voor verbeterde brandeigenschappen. Optioneel is dit product ook leverbaar in de EKO B variant. Deze variant met een PIR isolatiekern en een gewapende aluminium cachering voldoet zelfs aan brandklasse B (in de meeste situaties verplicht bij stallen)