Voor de tweede keer dit jaar is Nederland getroffen door een Westerstorm. Bomen worden uit de aarde gerukt en complete daken waaien van gebouwen af.

Heeft u door de storm schade aan uw (asbest)dak geleden? Neem dan snel contact met ons op en wij komen direct bij u langs.

Afhankelijk van het type beplating kunnen alleen de beschadigde platen vervangen worden. Wij kunnen u de beste oplossing bieden zodat u zo snel mogelijk van uw stormschade af bent. Moet de hele gevel inclusief afwerking vernieuwd worden? Dit kan binnen enkele dagen zodat u zo min mogelijk hinder ondervind. Benieuwd of wij de benodigde producten aanbieden? Bekijk ons assortiment.

Wordt stormschade vergoed door de verzekering?
Een hevige stormschade zoals we die laatst hebben gehad komt niet veel voor in Nederland. Toch is het prettig dat als het voorkomt u wel verzekerd bent voor deze stormschade. In de meeste gevallen wordt dit wel vergoed door uw verzekeraar!

Wij adviseren u om tijdig de schade te melden. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over het schadeherstel van uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. We kunnen ons ook voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijs van schadeherstel. In dat geval kunt u direct de kosten berekenen van het repareren van stormschade in onze prijscalculator.